HTML

Mikroszkóp Színpad

Azt várjuk, hogy dörömböljenek a színház bejáratánál azok a nézők, akik önkéntes rekeszizom gyakorlatokra vágynak…

Friss topikok

Mondom magamnak, Tibi!

2012.04.25. 21:02 mikroszkopszinpad

Aradi Tibor rovata

Mandul az indula!

Saját weboldalamon (www.araditibor.hu) már régóta írok blogot, de azt csak erős idegzetűeknek ajánlom. :-) Ide végre olyat kéne írnom, ami a valóban érdekli a közönséget. Hát... ez elég nehéz lesz!

Szóval akkor olyat, ami érdekli a közönséget?! Jöjjön néhány kulissza- és egyéb titok, ami eddig nem látott napvilágot. Litkai Gergely és Hadházi László testvérek, de Hadházi Laci nem használja az apai nevét, ezért nincs névazonosság. Janklovics Péter minden fellépése után kalapáccsal rácsap a könyökére egy régi fogadalom miatt. Kovács András Péternek van egy Ferrarija, de nem használja, mert fél, hogy az irigyek megszólják.  Aranyosi Péter két éve nem képes bevallani, hogy igazából Fradi szurkoló, de mivel nincs benne s betű, továbbra is Diósgyőr rajongónak hazudja magát fellépésein. Vida Péter és Varga Ferenc József nemcsak a színpadon kollégák. Rendszeresen találkozhatnak velük az Oktogonon a Burger Kingben, hiszen ott dolgoznak mindketten másodállásban. Csenki Attila pedig igazából a Proton bolygóról származik, de büntetésből ideszáműzték, mert otthon mérges gázokkal seftelt és majdnem elpusztította bolygója lakosságát egy félresikerült üzlet miatt.

Nos, úgy gondolom, ezek a témák érdeklik a közönséget, bár igazságtartalmuk csekély. Kivéve Janklovics Petit, aki tényleg kalapáccsal üti a könyökét, igaz csak akkor, amikor éppen lakásfelújítás van. Megpróbálok majd naprakészen írni mindenről, ami a Mikroszkópon történik előadás előtt, után és közben. Ha pedig nincs fellépésünk majd kitalálok valami aktuálisat. Azt például hallottátok, hogy Mogács Dani a Ryan Air tulajdonosa és a MALÉV megszűnéséhez is sok köze van? Egyszer fellépett egy MALÉV karácsonyi bulin és nem röhögtek. Bosszúból, fél év alatt hazavágta a céget. Mondjuk, felléphetne a Parlamentben is, hátha ott se nevetnek.

 

Bővebben rólam: www.araditibor.hu Csak erős idegzetűeknek! 

1 komment

Címkék: rovat mondom magamnak aradi tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://mikroszkopszinpad.blog.hu/api/trackback/id/tr614473563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása