HTML

Mikroszkóp Színpad

Azt várjuk, hogy dörömböljenek a színház bejáratánál azok a nézők, akik önkéntes rekeszizom gyakorlatokra vágynak…

Friss topikok

Mondom magamnak, Tibi! #7

2012.05.18. 09:49 mikroszkopszinpad

Aradi Tibor rovata

Kalandozások Baranyában

A villánykövesdi Rádiókabaré felvétel után a helyi közönséget tiszteletbeli nagyvázsonyi közönségnek nyilvánítom. A hangulat a Dumavölgy-Humorvár atmoszférájára emlékeztetett. Nagyon jó érzés ilyen közönség előtt fellépni. Igaz, a Rádiókabaré közönsége a Stefánia Palotában is mindig elkényeztet minket szeretetével, de elhagyni a bázist, egy kis izgalommal tölt el, hiszen nem tudjuk, vajon a törzsközönségünk nélkül, mire megyünk. Szerencsére Villánykövesden fantasztikus volt a hangulat és a közönség. A felvétel végén pedig Varga Feri Józsi még egy kis extra produkcióval is szolgált, melynek csúcspontja megint Szikora Robi megformálása volt. Hogy a felvétel után mi történt? Fogalmazzunk úgy, nem hagyott minket hidegen, hogy bortermelő vidéken léptünk fel és nem kellett hazarohannunk. :-)

Aztán úgy 1 óra körül elfoglaltuk a szállásunkat, majd éppen álomra hajtottam volna szédüléstől nehéz fejem, amikor szobatársam, Felméri Peti így szólt: - Nem megyünk még ki egy kicsit a kertbe? A többiek is ott vannak.

Nagyon hosszú, kb 4-5 másodpercig tartó hezitálás után kimásztam az ágyból és még két üveg bor, néhány stand up comedy titán és a Magyar Rádió munkatársaival egyetemben elütöttük az időt reggel négyig. Utólag is elnézést kérek a helyi lakosoktól, hogy Trabarna, Kertész Ricsi és én, az átlagosnál is hangosabban nyerítettünk a röhögéstől.

A másnapot Varga Ferenc József és felesége társaságában töltöttük Pécsen és ha már ott voltunk, rögzítettünk néhány momentumot mozgóképre. Lehet, hogy nem kellett volna. Az alábbi linken megtekinthető a „home videónk”: https://www.facebook.com/photo.php?v=358922774169647

Bővebben rólam a honlaponon (www.araditibor.hu) és a (Facebookon: http://www.facebook.com/tibi.aradi) Csak erős idegzetűeknek!

Szólj hozzá!

Címkék: videó rovat mondom magamnak varga ferenc józsef aradi tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://mikroszkopszinpad.blog.hu/api/trackback/id/tr304523845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása