HTML

Mikroszkóp Színpad

Azt várjuk, hogy dörömböljenek a színház bejáratánál azok a nézők, akik önkéntes rekeszizom gyakorlatokra vágynak…

Friss topikok

Mondom magamnak, Tibi! #10

2012.06.27. 10:18 mikroszkopszinpad

Aradi Tibor rovata

A gyűrűk urának!

VFJ2.jpgPár hónap különbséggel, szinte egyszerre kezdtük a pályát. Mintha két versenyló lennénk, akik egy futamban startoltak el és még most is loholunk valamiféle cél felé. A verseny során sokszor egymás mellett, néha pedig egymástól elsodródva vágtáztunk. Voltak lovak, akik lehagytak, de később feladták és voltak (vannak) lovak, akik futam közben tűntek fel a semmiből. Mi azonban, ha néha fáradtan is, de még mindig futunk. Lassan már öreg gebéknek számítunk, mert 20 év egy lónál, bizony már kor. Mégis rohanunk körbe-körbe és hogy milyen minőségű pacik vagyunk azt nem a mi tisztünk eldönteni, de az tény, hogy még mindig nem dőltünk ki a sorból.

Kedves négylábú barátom! Te ma átszakítottál egy olyan célszalag félét. A versenybíró ott várt, kezében a babérkoszorúval, ami ha nem is jelenti a verseny végét, de mindenképpen elismeri, hogy kitartóan és kiválóan futottál. Ma a lovi közönsége csak téged ünnepel. Zsokéid és tenyésztőid büszkék lehetnek rád, mert kitartó voltál és gyors. Nincs vége a versenyeknek. Már holnap újra rajthoz kell állni, de mindenki tudni fogja, hogy te már derby győztes ló vagy. Neked már van egy trófeád. Igaz, nem azért az arany fődíjért futsz már te is évek óta, de a díj akkor is kell, mert ha ránézel, eszedbe jut, hogy mások is elismerik a teljesítményedet. Az elismerés ugyanolyan fontos, mint a taps, amelyet akkor kapsz, amikor éppen ellenállhatatlanul száguldasz. Légy büszke magadra, amiért kivívtad ezt a sikert! Erős és nagy a mezőny, amiben helytálltál. Kívánom, hogy még sokáig és sokat vágtázzunk!

Kedves Varga Ferenc József! Gratulálok a Karinthy-gyűrűhöz, amelyet nagyon megérdemeltél! És most nagyon gyorsan állj be a startboxba, mert mindjárt kezdődik a következő futam!

Bővebben rólam a honlaponon (www.araditibor.hu) és a (Facebookon: http://www.facebook.com/tibi.aradi) Csak erős idegzetűeknek!

Szólj hozzá!

Címkék: mondom magamnak varga ferenc józsef aradi tibor karinthy-gyűrű

A bejegyzés trackback címe:

https://mikroszkopszinpad.blog.hu/api/trackback/id/tr664614193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása