HTML

Mikroszkóp Színpad

Azt várjuk, hogy dörömböljenek a színház bejáratánál azok a nézők, akik önkéntes rekeszizom gyakorlatokra vágynak…

Friss topikok

A Szomszédnéni Füreden lesz

2012.07.18. 09:54 mikroszkopszinpad

SZPI_mikroszkóp_kicsi2.jpg

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs márciusban mutatták be A Szomszédnéni odaát van című kabaréjukat a Mikroszkóp Színpadon. A bolondos, humoros, abszurd, néhol szürreális élményt nyújtó darab nagy sikert aratott, a havi két előadás telt házzal ment, és ősszel vissza is tér. Jó hírünk van viszont azoknak, akik nem szeretnének várni az új évadig. Augusztus elején a Mikroszkóp a Balatonra költözik egy kicsit.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda anyaintézménye, a Dumaszínház tíz napig Balatonfüreden vakációzik a DumaFüred fesztivál keretében. A fiúk nem csak a tőlük megszokott stand up comedy műsorral lépnek fel, de felkérést kaptak rá, hogy a kabarét is állítsák színpadra. Az előadás augusztus 3-án, a Sun City területén található Lipstick Klubban, 18 órakor kezdődik. Részletek, jegyvásárlás, egyéb információk IDE KATTINTVA kaphatók. (Az eseményre BéFé és TSz maga is felhívja a figyelmet ITT!) 

Tekintettel arra, hogy az előadással kapcsolatban már készítettünk a srácokkal interjút, ilyet is, olyat is, bemutattuk a werkfilmet és közöltünk kritikát is, így most emlékezzünk vissza arra, amikor legutóbb az Esti Showderben jártak Fábry Sándornál.


Szólj hozzá!

Címkék: tsz szomszédnéni mikroszkóp színpad béfé dumafüred

A bejegyzés trackback címe:

https://mikroszkopszinpad.blog.hu/api/trackback/id/tr744663788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása