HTML

Mikroszkóp Színpad

Azt várjuk, hogy dörömböljenek a színház bejáratánál azok a nézők, akik önkéntes rekeszizom gyakorlatokra vágynak…

Friss topikok

Mondom magamnak, Tibi! #5

2012.05.10. 11:22 mikroszkopszinpad

Aradi Tibor rovata

Jelentés

Tegnap este az Övön alul című előadás ment a Mikroszkópon – stop – Telt ház volt – stop – A közönség kiváló volt, jól szórakozott és elégedetten távozott – stop – Erre mondják, hogy sikeres előadás – stop –  Ui.: Ugye milyen unalmas a jó hír?

Jöjjön tehát a szokásos bulvár információ, ami jobban érdekel mindenkit. Hadházi László titokban a póni gyűlölő szekta tagja. Minden héten egyszer feláldoznak egy pónit. A véres eseményről videó is szokott készülni. Ezeken a felvételeken jól látható, hogy az ismert humorista viperával üti a pónikat. A vipera ráadásul él és többször is megmarja a lovacskát. A Fényre sötétedő kislány című jelenetekbe ahányszor beleírja a póni szót, utána mindig le is öl annyit. Állítólag a pónik iránti gyűlölete akkor kezdődött, amikor vett egy Hyundai Pony-t és csak a vételár kifizetése után derült ki, hogy hengerfejes a motorja. Még egy érdekesség. Ha Laci fellépni megy, mindig egy órával korábban kell indulnia, mert a Greenpeace aktivistái élőláncot alkotva állnak az útjába és közben azt skandálják:

Kiverjük az összes fogad

Ha megölsz még egy pónilovat

 

Bővebben rólam: www.araditibor.hu Csak erős idegzetűeknek!

  

1 komment

Címkék: rovat mondom magamnak övön alul hadházi lászló aradi tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://mikroszkopszinpad.blog.hu/api/trackback/id/tr174500012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivi1 2012.05.13. 00:19:11

jolesik olvasni teltházrol sikerrül!!!Naponta többször is megyek FB.ra örülök, amikor mi rajongok akár csak eggyel is többen vagyunk.
süti beállítások módosítása