HTML

Mikroszkóp Színpad

Azt várjuk, hogy dörömböljenek a színház bejáratánál azok a nézők, akik önkéntes rekeszizom gyakorlatokra vágynak…

Friss topikok

Maguk akarták… - Visszaszámlálás (4.rész)

2012.03.02. 08:00 mikroszkopszinpad

Eljött a pillanat. Letisztult a kép. Ma este hétkor felgördül a függöny. A sikeres főpróba után ma tágra nyílnak a kapuk és végre elkezdődik a régóta várt új korszak a Mikroszkóp Színpadon. A Maguk akarták… mai előadása – éppen emiatt – jóval több, mint egyszerű bemutató.

 

Természetesen nem szeretném indokolatlan pátosszal körül táncolni ezt az eseményt, hiszen ez nem a blogíró feladata. Megteszik helyette a tények, maga az előadás, legalábbis ezt reméljük mindannyian. Hamarosan kiderül. Ami viszont biztos, szándékban nem volt hiány. Ahogy a rendező, Nádas György mondta a vele készült interjúban: „…mindenki nagy kedvvel, energiával dolgozik. Ennél többet nem is lehet tenni a műfaj és a közönség érdekében.”

 

Videó sorozatunk utolsó részében még egyszer visszatekintünk az olvasópróbára, aztán ma este megnézzük, mi lett ebből az előadáson…

  

1 komment

Címkék: videó maguk akarták

A bejegyzés trackback címe:

https://mikroszkopszinpad.blog.hu/api/trackback/id/tr604283717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivi1 2012.03.02. 23:41:51

Ma már reggeltöl tele voltam várakozással. Jó volt ugy felébredni hogy majd az estét a Mikroszkópon tölthetem.
Már kora este összekészitettem a ruháimat. Ünnepi várakozás töltötte el a szivemet.A mai este egy kicsit más volt mint a többi! Elsönek értünk oda. A percek vánszorogtak. Vágyódtam a nézötérre kiváncsi voltam milyen lesz az Uj vezetéssel az elsö új műsor. Mostanság a drukkerek és sajnos az esetleges ellendrukkerek is egy kicsit a Mikroszkópra figyelnek.
Túl vagyunk az elsö premieren! Nagyon jól éreztük magunkat. Naprakészek a jelenetek. Ültek a poénok! Jó volt látni a faltól falig teltházat.Remélhetöleg a többi nézőtársaim is odatalálnak.Sok sok sikert kivánok a szereplőknek! Köszönet a nem mindennapi ünnepi estéért!!!
Mikroszkóp Mindörökké!
süti beállítások módosítása